Sky & Ocean – Leto u Bugarskoj

Crnomorska obala Bugarske je poznata po kilometrima dugim plažama i sitnom zlatnožutom pesku, kao i po izvanrednim klimatskim uslovima. Sunce je obasjava od maja od oktobra. Letnju zabavu, pored uređenih plaža, upotpunjuju atraktivni akvaparkovi, restorani sa svim evropskim kuhinjama, kafići i diskoteke, i prijatna šetališta. Turistima na raspolaganju stoji i kvalitetan servis: razgranata mreža turist biroa, menjačnica, marketa i prodavnica suvenira. Osim poseta mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima, odmor možete upotpuniti bavljenjem raznim sportovima, kako tradicionalnim, tako i ekstremnim.

Letovališta

Sunčev Breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, okrenut na istok. Severni deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo praktično se nastavlja novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevan grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCOa.Odmaralište razpolaže sa peščanom plažom dužine oko 10 km. Od dostupnih aktivnosti tu su: surfing, skijanje na vodi, jedrenje, tenis, kuglanje, jahanje, i mnoge druge.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Sunčev Breg – Hotel Sunny Victory 3*

Lokacija: Savremeni kompleks, udaljen 300 m od plaže.Usluga: Najam apartmana ili studija.Smeštaj: Svi studiji i apartmani poseduju kuhinju , TV, frižider, klima uređaj, šporet, posuđe, TWC. Apartmani se sastoje iz dnevnog boravka sa kuhinjskom nišom i spavaće sobe. Sadržaj hotela: Dva bazena, jedan za decu, jedan za odrasle, SPA, restoran, prodavnica, bilijar, Internet (Wi Fi),parking.

Ponudu za ovaj hotel, kao i ostale hotele i apartmane u Sunčevom Bregu možete naći na linku ispod.

Pogledajte ponudu

Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj. Nesebar je u nekoliko prilika bio granica ugrožene imperije i zbog toga je grad s bogatom istorijom. Stari deo grada nalazi se na ostrvu koje je u novije vreme povezanom s obalom zemljouzom izgrađenim ljudskom rukom, i u njemu se nalaze dokazi osvajanja različitih civilizacija. Bogatstvo istorijskih građevina su bili razlog da UNESKO uključi Nesebar na spisak Svetske baštine 1983. godine. U savremeno doba Nesebar je glavno turističko odredište u području s brojnim hotelima.

nesebar bugarska

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Nesebar – Hotel Vigo 4*

Lokacija: Nalazi se 70m od plaže, u novom delu Nesebra u neposrednoj blizini starog grada. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Novosagrađena moderna zgrada ovog hotela ima 116 dvokrevetnih soba, 8 studija i 8 apartmana sa pogledom na more. Sobe poseduju balkon (ne poseduju sve sobe), TV SAT, telefon, mini bar (ne poseduju sve sobe), sef (uz doplatu), internet konekciju (uz doplatu), klima uređaj, kupatilo sa TWC-om, fen za kosu. Sadržaj hotela: Otvoren bazen i zatvoren bazen, wellness centar, fitness sala, WI FI (uz doplatu), sef na recepciji (uz doplatu), bilijar, dečija igraonica, barovi, restorani, parking (uz doplatu), garaža (uz doplatu) i rent-a-car.

Ponudu za ovaj hotel, kao i ostale hotele i apartmane u Nesebaru možete naći na linku ispod.

Pogledajte ponudu

Zlatni Pjasci– „zlatni pesak“, pruža dobru zabavu, raznovrsne turističke usluge i dobar provod za sve generacije. Šest otvorenih i jedan zatvoreni bazen nude kupanje u mineralnoj vodi. Tu su i teniski tereni, kao i tereni za košarku i odbojku, dok ljubitelji sportova na vodi mogu da biraju između surfovanja, skutera, skijanja na vodi ili vožnje jahtom.

zlatni pjasci bugarska

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Zlatni Pjasci – Hotel Bendita Mare 2*

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže. Usluga: Najam studija i apartmana. Postoji mogućnost doplate za doručak i večeru. Smeštaj: Apartmani 1/2+2 imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Studio 1/2+1 sadrži francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. Svi studii i apartmani sadrže: klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), kuhinju, internet pristup, telefon, kupatilo sa tušem i terasu sa pogledom na more ili park. Sadržaj hotela: Restorani, barovi, rum servis, igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, prodavnica, menjačnica, sef (uz doplatu), lift, parking (uključen u cenu), parking za invalide, programi za animaciju gostiju hotela, internet pristup, fitnes centar, salon za masažu, sauna, wellness centar, parno kupatilo, bilijar i stoni tenis.Besplatne usluge: Korišćenje bazena, ležaljki sa dušekom i suncobranom pored bazena, parking.

Ponudu za ovaj hotel, kao i ostale hotele i apartmane u Zlatnim Pjascima možete naći na linku ispod.

Pogledajte ponudu

Albena je jedno od najatraktivnijih letovališta u Bugarskoj, udaljeno od Varne 30km. Peščana plaža se prostire na 7km, a turistički kompleks ima oko 40 hotela. Veliki broj barova, restorana, parkova, diskoteka učiniće letovanje u Albeni nezaboravnim.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Albena – Hotel Orchideya 3*

Lokacija: Nalazi se na 700 m od plaže. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno.Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, kupatilom sa TWC-om, fenom za kosu i terasom sa pogledom na park. Sadržaj hotela: Restorani, barovi, igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, prodavnica, menjačnica, sef, lift, rent-a-car, parking, programi za animaciju gostiju hotela, bilijar sala, internet kafe, stoni tenis, kozmetički salon, salon za masažu. Hotel poseduje i konferencijsku salu.Besplatne usluge: Korišćenje bazena, ležaljki i suncobrana na plaži, prevoz malim turističkim autobusom do plaže.

Ponudu za ovaj hotel, kao i ostale hotele i apartmane u Albeni možete naći na linku ispod.

Pogledajte ponudu

Sveti Vlas je gradić u blizini Nesebara i popularnog Sunčevog brega i to je jedino primorsko mesto u Bugraskoj u kome plaža u potpunosti gleda na jug. Godine 2007. ovde je izgrađena najveća i najmodernija luka za jahte u Bugarskoj, „Dinevi“, pa je u to vreme i uređena i proširena plaža, a mesto sa izgradnjom marine i hotelskog kompleksa „Dinevi Resort“ vrlo brzo postaje jako popularno među elitom i bogatima.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Sveti Vlas – Hotel Caesar Palace 4*

Lokacija: Nalazi se na samoj plaži. Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno.Smeštaj: dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležaja koje sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, fen i terasu. Sadržaj hotela: Restorani, barovi, dečije igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, prodavnica, menjačnica, sef (uz doplatu), lift, rent-a-car, parking (uključen u cenu), bilijar sala, internet kafe, stoni tenis, fitness centar, sauna, đakuzi, salon za masažu.Besplatne usluge: Korišćenje bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena, fitness centra, đakuzija.

Ponudu za ovaj hotel, kao i ostale hotele i apartmane u Svetom Vlasu možete naći na linku ispod.

Pogledajte ponudu

Sky &
Ocean putovanja

Sa agencijom Sky & Ocean možete posetiti Grčku, brojne evropske gradove, ići na šoping ture. Pogledajte našu ponudu za sve destinacije.