Sky & Ocean – Leto na Siciliji

Sicilija je najveće ostrvo na Mediteranu i pripada Italiji. Sicilija je kao zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. Ona je je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saracenskim (arapskim), španskim nasleđem. Ona je jedinstvena i u šarolikom i raskošnom mediteranskom svetu jer je u sebe primila i severnije evropsko nasleđe, prvenstveno normansko. Sicilija se smatra velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i lokalnog, sicilijanskog baroka. Ostrvo je puno izazova, prirodnih lepota, istorijskih spomenika, a Sicilijanci puni živosti, otvoreni i druželjubivi. Ona nudi uživanje u sportovima na vodi ili ekstremnim sportovima, obilazak vulkana Etna, izlete na okolna ostrva, lekovite vode u banjskim centrima, noćni provod u diskotekama koje posećuju filmske zvezde i svetski poznate ličnosti, predstave u pozorištima iz antičkog doba.

Hoteli

HOTEL HELLENIA YACHTING 4* / Đardini Naksos /

Lokacija: nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na sopstvenoj plaži.Hotelska ponuda: hotel poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije se korišćenje dodatno naplaćuje, restoran, bar, bazen, parking, room servis, teniski teren.Sobe: svaka soba poseduje kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, TV, wi-fi internet, mini bar i balkon. Usluga: polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 3 menija.Pogodnosti: odličan hotel sa 4*, hotel sa sopstvenom plažom, http://www.hotel-hellenia.it.

Pogledajte ponudu

HOTEL SANT ALPHIO GARDEN & SPA 4* / Đardini Naksos /

Lokacija: nalazi se na oko 150 metara od plaže i na oko 15 minuta hoda do centra Đardini Naksosa.
Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, 2 bara, privatna plažu sa ležaljkama i suncobranima čije se korišćenje dodatno naplaćuje, bazen, lift, sef, baštu, internet na svim javnim mestima, spa centar i parking. Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, wi-fi, balkon.
Usluga: polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 3 menija.
Pogodnosti: odličan hotel, blizina privatne plaže, mirno okruženje za pravi odmor www.santalphiohotel.com.

Pogledajte ponudu

Vila ATHENA / Đardini Naksos /

Lokacija: nalazi se u centu mesta Đardini Naksos, oko 30 m od plaže i čini celinu sa hotelom Sporting Baia 4*.Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, WI FI koji se plaća i dostupan je na recepciji hotela Sporting Baia.Sobe: svaka poseduje kupatilo, terasu, TV, klimu.Usluga: polupansion , doručak –švedski sto, večera izbor između dva do tri menija. Obroci se služe u hotelu Sporting Baia 4* koji je odmah pored hotela Villa Athena.Pogodnosti: blizina najlepše peščane plaže, porodičan hotel, odlična lokacija.

Pogledajte ponudu

HOTEL VILLA LINDA 3* / Đardini Naksos /

Lokacija: ovaj mali porodični hotel, tradicionalne usluge u kombinaciji sa lokalnim šarmom, smešten je u zoni Rekanati u Đardini Naksosu, u drugoj liniji od plaže, od koje je udaljen oko 50 m. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira. U blizini je i stanica gradskog prevoza odakle se za 20-ak minuta može stići do Taormine.Hotelska ponuda: poseduje restoran, bar, lift, Wi-Fi internet, parking.Sobe:svaka poseduju klima uređaj, frižider, telefon, TV sa sateletskim kanalima, kupatilo, fen, sef i balkon. Usluga: noćenja sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).Pogodnosti: odličan hotel sa 3*, www.hotelvillalinda.it.

Pogledajte ponudu

HOTEL VILLA PAMAR 3* / Đardini Naksos /

Lokacija: nalazi se u centru mesta, na glavnom šetalištu i preko puta plaže. Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, sef. Sobe: svaka soba i studio poseduju kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj-split sistem, sef i balkon (nemaju sve sobe pogled na more). U okviru studia nalazi se kompletno opremljena čajna kuhinja. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), ne postoji mogućnost doplate za polupansion. Pogodnosti: povoljan hotel u centru mesta, preko puta plaže, http://www.villapamar.it/.

Pogledajte ponudu

Sky &
Ocean putovanja

Sa agencijom Sky & Ocean možete posetiti Grčku, brojne evropske gradove, ići na šoping ture. Pogledajte našu ponudu za sve destinacije.